Gruppen Stoppa Fas 3 och gör det NU! genomför just nu en namninsamling. Alla som var i Fas 3 skulle befrias, sade du, Stefan Löfvén, innan valets utgång och ni bildade er minoritetsregering. [...] Det fanns de som satte sitt hopp till att det skulle bli så. Har de blivit hörsammade? Nej. Fortfarande än idag skrivs arbetslösa in i Fas 3. [...] Tusentals människor som är i Fas 3 ifrågasätter starkt ert handlande, och det enda ni kan göra för att återfå det förtroende hos dem, som ni bränner i båda ändar, är att stoppa Fas 3, skriver gruppen bland annat. Surfa till namninsamling.se för mer info och för att skriva under.

Ekornavallen

60 bilder från Ekornavallen utanför Falköping 3 juni 2014. Ett första försök att göra fejkade HDR-foton med Corel AfterShot Pro 2.

originalbilderna [3,9 GB] som ett zip-arkiv. Om du inte redan har gratisprogrammet 7-Zip behöver du hämta och installera det för att kunna packa upp zip-arkivet. När jag packar detta använder jag nämligen formatet 7z, eftersom det gör arkivet väldigt mycket mindre.

Ekornavallen är ett fornlämningsområde i närheten av Hornborgasjön mellan Falköping och Skara, där människor började begravas för cirka 5 000 år sedan. Det finns gravar från hela forntiden (gånggrifter och hällkistor från stenåldern, ett gravröse från bronsåldern och stensättningar från järnåldern).


Vill du kommentera den här sidan eller någon annan sida? Använd kontaktformuläret. Skriv titeln på sidan du vill kommentera och din kommentar i fältet Meddelande.