Gruppen Stoppa Fas 3 och gör det NU! genomför just nu en namninsamling. Alla som var i Fas 3 skulle befrias, sade du, Stefan Löfvén, innan valets utgång och ni bildade er minoritetsregering. [...] Det fanns de som satte sitt hopp till att det skulle bli så. Har de blivit hörsammade? Nej. Fortfarande än idag skrivs arbetslösa in i Fas 3. [...] Tusentals människor som är i Fas 3 ifrågasätter starkt ert handlande, och det enda ni kan göra för att återfå det förtroende hos dem, som ni bränner i båda ändar, är att stoppa Fas 3, skriver gruppen bland annat. Surfa till namninsamling.se för mer info och för att skriva under.

En resa till S...

28 bilder från Strömstad och färjan till Sandefjord 11 juni 2014.

originalbilderna [736 MB] som ett zip-arkiv. Om du inte redan har gratisprogrammet 7-Zip behöver du hämta och installera det för att kunna packa upp zip-arkivet. När jag packar detta använder jag nämligen formatet 7z, eftersom det gör arkivet väldigt mycket mindre.

Kommentarer

Natt i - iv och Dag i - iv är från Strömstad. På terminalen i - x är från Color Lines terminal i Strömstad. På MS Bohus i - x är från resan till Sandefjord (på resan till Strömstad åt jag smörgåsbord).

Natt i - iv och Dag i - iv: Master och sjöbodar är ungefär lika typiskt för Strömstad på dagen som sken från lampor är på natten.

På MS Bohus viii: Spegelbild av vatten i taket på en av färjans restauranger.


Vill du kommentera den här sidan eller någon annan sida? Använd kontaktformuläret. Skriv titeln på sidan du vill kommentera och din kommentar i fältet Meddelande.