Gruppen Stoppa Fas 3 och gör det NU! genomför just nu en namninsamling. Alla som var i Fas 3 skulle befrias, sade du, Stefan Löfvén, innan valets utgång och ni bildade er minoritetsregering. [...] Det fanns de som satte sitt hopp till att det skulle bli så. Har de blivit hörsammade? Nej. Fortfarande än idag skrivs arbetslösa in i Fas 3. [...] Tusentals människor som är i Fas 3 ifrågasätter starkt ert handlande, och det enda ni kan göra för att återfå det förtroende hos dem, som ni bränner i båda ändar, är att stoppa Fas 3, skriver gruppen bland annat. Surfa till namninsamling.se för mer info och för att skriva under.

En resa till V...

28 bilder från Vänersborg 23 maj 2005.

originalbilderna [76 MB] som ett zip-arkiv. Om du inte redan har gratisprogrammet 7-Zip behöver du hämta och installera det för att kunna packa upp zip-arkivet. När jag packar detta använder jag nämligen formatet 7z, eftersom det gör arkivet väldigt mycket mindre.

Tänk om man skulle göra något revolutionerande och resa till V...

Nu har jag äntligen gjort den revolutionerande resa till baguetternas stad jag talat om att göra i så många år. Och det var verkligen revolutionerande att se samma himmel, samma jord, samma förgängelse, samma vatten på en plats jag aldrig varit på förr: aldrig har världen varit så lik sig själv som där. Men resan tillbaka är nära förestående, och under dess gång kommer världen förstås åter att bli allt mindre lik sig själv.


Vill du kommentera den här sidan eller någon annan sida? Använd kontaktformuläret. Skriv titeln på sidan du vill kommentera och din kommentar i fältet Meddelande.