Gruppen Stoppa Fas 3 och gör det NU! genomför just nu en namninsamling. Alla som var i Fas 3 skulle befrias, sade du, Stefan Löfvén, innan valets utgång och ni bildade er minoritetsregering. [...] Det fanns de som satte sitt hopp till att det skulle bli så. Har de blivit hörsammade? Nej. Fortfarande än idag skrivs arbetslösa in i Fas 3. [...] Tusentals människor som är i Fas 3 ifrågasätter starkt ert handlande, och det enda ni kan göra för att återfå det förtroende hos dem, som ni bränner i båda ändar, är att stoppa Fas 3, skriver gruppen bland annat. Surfa till namninsamling.se för mer info och för att skriva under.

En resa till V... iv

28 bilder från Vänersborg 10 juni 2014. Titlarna och stilen är exakt desamma, motiven ungefär desamma som i "En resa till V...".

originalbilderna [399 MB] som ett zip-arkiv. Om du inte redan har gratisprogrammet 7-Zip behöver du hämta och installera det för att kunna packa upp zip-arkivet. När jag packar detta använder jag nämligen formatet 7z, eftersom det gör arkivet väldigt mycket mindre.

Tänk om man åter skulle resa till V...

Nu har jag åter gjort en resa till baguetternas stad. Den här gången var det inte lika revolutionerande att se samma himmel, samma jord, samma förgängelse, samma vatten: eftersom jag varit där förut var världen ungefär lika lik sig själv som på andra platser. Man kan bara hoppas att världen under den nära förestående resan tillbaka kommer att bli allt mer lik sig själv.


Vill du kommentera den här sidan eller någon annan sida? Använd kontaktformuläret. Skriv titeln på sidan du vill kommentera och din kommentar i fältet Meddelande.