En resa till V... iv

28 bilder från Vänersborg 10 juni 2014. Titlarna och stilen är exakt desamma, motiven ungefär desamma som i "En resa till V...".

originalbilderna [399 MB] som ett zip-arkiv. Om du inte redan har gratisprogrammet 7-Zip behöver du hämta och installera det för att kunna packa upp zip-arkivet. När jag packar detta använder jag nämligen formatet 7z, eftersom det gör arkivet väldigt mycket mindre.

Tänk om man åter skulle resa till V...

Nu har jag åter gjort en resa till baguetternas stad. Den här gången var det inte lika revolutionerande att se samma himmel, samma jord, samma förgängelse, samma vatten: eftersom jag varit där förut var världen ungefär lika lik sig själv som på andra platser. Man kan bara hoppas att världen under den nära förestående resan tillbaka kommer att bli allt mer lik sig själv.


Vill du kommentera den här sidan eller någon annan sida? Skicka ett email till mats.kristiansson.skovde@gmail.com eller ett brev till Mats Kristiansson, Timmervägen 3A, 541 64 Skövde med titeln på sidan du vill kommentera, kommentaren och ditt namn eller en pseudonym.