Gruppen Stoppa Fas 3 och gör det NU! genomför just nu en namninsamling. Alla som var i Fas 3 skulle befrias, sade du, Stefan Löfvén, innan valets utgång och ni bildade er minoritetsregering. [...] Det fanns de som satte sitt hopp till att det skulle bli så. Har de blivit hörsammade? Nej. Fortfarande än idag skrivs arbetslösa in i Fas 3. [...] Tusentals människor som är i Fas 3 ifrågasätter starkt ert handlande, och det enda ni kan göra för att återfå det förtroende hos dem, som ni bränner i båda ändar, är att stoppa Fas 3, skriver gruppen bland annat. Surfa till namninsamling.se för mer info och för att skriva under.

Läckö slottsträdgård ii

25 bilder från Läckö slottsträdgård 15 juni 2014.

originalbilderna [465 MB] som ett zip-arkiv. Om du inte redan har gratisprogrammet 7-Zip behöver du hämta och installera det för att kunna packa upp zip-arkivet. När jag packar detta använder jag nämligen formatet 7z, eftersom det gör arkivet väldigt mycket mindre.

I Läckös lilla slottsträdgård odlas det ekologiskt och hantverksmässigt bakom de vitkalkade murarna. Det ätbara serveras på restaurang Hvita Hjorten.

Sedan 1990 är det ett nytt tema varje år. 2014 är temat Liguria, en region i nordvästra Italien, som är känd för sitt milda medelhavsklimat och sin rika växtlighet. Där ligger bl.a. San Remo, som varje år skickar blommor till Nobelfesten, eftersom Alfred Nobel bodde där de sista åren av sitt liv.


Vill du kommentera den här sidan eller någon annan sida? Använd kontaktformuläret. Skriv titeln på sidan du vill kommentera och din kommentar i fältet Meddelande.