Gruppen Stoppa Fas 3 och gör det NU! genomför just nu en namninsamling. Alla som var i Fas 3 skulle befrias, sade du, Stefan Löfvén, innan valets utgång och ni bildade er minoritetsregering. [...] Det fanns de som satte sitt hopp till att det skulle bli så. Har de blivit hörsammade? Nej. Fortfarande än idag skrivs arbetslösa in i Fas 3. [...] Tusentals människor som är i Fas 3 ifrågasätter starkt ert handlande, och det enda ni kan göra för att återfå det förtroende hos dem, som ni bränner i båda ändar, är att stoppa Fas 3, skriver gruppen bland annat. Surfa till namninsamling.se för mer info och för att skriva under.

Skuggor och speglingar

14 bilder från Vadstena 17 juli 2015.

originalbilderna [268 MB] som ett zip-arkiv. Om du inte redan har gratisprogrammet 7-Zip behöver du hämta och installera det för att kunna packa upp zip-arkivet. När jag packar detta använder jag nämligen formatet 7z, eftersom det gör arkivet väldigt mycket mindre.

Kommentarer

Skugga i-ii, Spegling i-iv och Spegelskugga i-ii är från Våffelstugan. På Spegelskugga i-ii kan man ana både flickorna som serverade och fotografen.

Spegling v: Stenen finns på Vadstena klosters kyrkogård. Texten lyder: Här vila gratialister från Vadstena krigsmanshus samt karoliner hemförda från Poltava. Gratialister var soldater som pensionerats efter lång och trogen tjänst eller efter att ha invalidiserats under tjänstgöringen.

Spegling vi: S:ta Birgittas relikskrin och glasmosaikmålning av drottning Filippa (1394-1430) i Vadstena kloster.


Vill du kommentera den här sidan eller någon annan sida? Använd kontaktformuläret. Skriv titeln på sidan du vill kommentera och din kommentar i fältet Meddelande.