Litterära tisdagar: Program

Mats Kristiansson.
Mats Kristiansson.

Vad? Hör Mats Kristiansson läsa egna och andras texter. Läs själv om du vill. Du kan till exempel läsa dikter du tycker om och berätta vad de betytt för dig. Fika till självkostnadspris (20 kr eller mindre om du äter och dricker för mindre).

När? Dessa tisdagar klockan 19.00:

Hösten 2020 (13:e terminen)Våren 2021 (14:e terminen)

PLANEN JUST NU ÄR ATT STÄLLA IN DE LITTERÄRA TISDAGARNA HÖSTEN 2020 PÅ GRUND AV COVID-19-PANDEMIN.

Den planen kan förstås ändras om rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten med flera myndigheter ändras. Information kommer i så fall här.

Skicka ett mejl till mats.kristiansson.skovde@gmail.com om du vill få info om när de litterära tisdagarna återupptas, så sätter jag upp dig på mejllistan.

5/1: Texter av Emilie Flygare-Carlén.

2/2: Mats läser ur det egna eposet Han som såg Källan: Fragment. Fika blir bland annat tårta eftersom jag fyller år 19 februari.

2/3: Modernismen (fakta och skönlitteratur).

6/4: Mats läser några av sina dygt 400 haikudikter med kommentarer, skrivna 2004-2020.

4/5: Texter av författare från Skaraborg. Fika blir bland annat soppa.

Vi håller på tills vi känner oss klara. När den officiella delen av programmet är slut kan de som vill stanna kvar för fortsatt diskussion och dylikt.

Utgångspunkten är uppläsning av de texter jag tänkt läsa, men jag är flexibel och lyhörd för gästernas önskemål. Det kan alltså också bli exempelvis uppläsning av andra texter eller diskussioner om i princip vad som helst.

Var? Timmervägen 3A, 5 tr, Skövde (Ryds Centrum).

Vägbeskrivning från Skövde Resecentrum:

Texter av Mats Kristiansson finns på den här webbplatsen. Klicka på Böcker längst upp på sidan för att komma till skönlitteraturen.


Vill du kommentera den här sidan eller någon annan sida? Skicka ett email till mats.kristiansson.skovde@gmail.com eller ett brev till Mats Kristiansson, Timmervägen 3A, 541 64 Skövde med titeln på sidan du vill kommentera, kommentaren och ditt namn eller en pseudonym.