Gruppen Stoppa Fas 3 och gör det NU! genomför just nu en namninsamling. Alla som var i Fas 3 skulle befrias, sade du, Stefan Löfvén, innan valets utgång och ni bildade er minoritetsregering. [...] Det fanns de som satte sitt hopp till att det skulle bli så. Har de blivit hörsammade? Nej. Fortfarande än idag skrivs arbetslösa in i Fas 3. [...] Tusentals människor som är i Fas 3 ifrågasätter starkt ert handlande, och det enda ni kan göra för att återfå det förtroende hos dem, som ni bränner i båda ändar, är att stoppa Fas 3, skriver gruppen bland annat. Surfa till namninsamling.se för mer info och för att skriva under.

Litterära tisdagar: Program

Mats Kristiansson.
Mats Kristiansson

Vad? Hör Mats Kristiansson läsa egna och andras texter. Läs själv om du vill. Du kan t.ex. läsa dikter du tycker om och berätta vad de betytt för dig. Fika till självkostnadspris (20 kr eller mindre om du äter och dricker för mindre).

När? Dessa tisdagar kl. 19.00:

Våren 2019 (10:e terminen)Hösten 2019 (11:e terminen)

8/1: Texter av Karin Boye.

5/2: Mats läser ur det egna eposet Han som såg Källan: Fragment.

5/3: Medeltiden (fakta och skönlitteratur).

2/4: Mats läser några av sina 394 haikudikter med kommentarer, skrivna 2004-2018.

7/5: Texter av författare från Skaraborg. Fika blir bland annat soppa.

6/8: Texter av August Strindberg. Fika blir bland annat blå tårta eftersom det 13/8 2019 är 34 år sedan MK Förlag registrerades. Recept och bilder finns en bit ner på sidan Litterära tisdagar: Arkiv.

3/9: Något nyskrivet.

1/10: Ord med historia. Ursprunget till några ord tas upp. Vi pratar också om språk i allmänhet.

5/11: Texter av Sture Alfredson.

4/12: Mats läser egna texter på temat Färger. Kanske blir det också texter av andra ...

Vi håller på tills vi känner oss klara. När den officiella delen av programmet är slut kan de som vill stanna kvar för fortsatt diskussion e.d.

Utgångspunkten är uppläsning av de texter jag tänkt läsa, men jag är flexibel och lyhörd för gästernas önskemål. Det kan alltså också bli t.ex. uppläsning av andra texter eller diskussioner om i princip vad som helst.

Var? Timmervägen 3A, 5 tr, Skövde (Ryds Centrum).

Vägbeskrivning från Skövde Resecentrum:

OBS! Antalet sittplatser är begränsat. Anmäl dig till mats.kristiansson.skovde@gmail.com för att vara säker på att få sittplats eller ta med egen stol.

Texter av Mats Kristiansson finns på den här webbplatsen. Klicka på Böcker längst upp på sidan för att komma till skönlitteraturen.


Vill du kommentera den här sidan eller någon annan sida? Använd kontaktformuläret. Skriv titeln på sidan du vill kommentera och din kommentar i fältet Meddelande.