Gruppen Stoppa Fas 3 och gör det NU! genomför just nu en namninsamling. Alla som var i Fas 3 skulle befrias, sade du, Stefan Löfvén, innan valets utgång och ni bildade er minoritetsregering. [...] Det fanns de som satte sitt hopp till att det skulle bli så. Har de blivit hörsammade? Nej. Fortfarande än idag skrivs arbetslösa in i Fas 3. [...] Tusentals människor som är i Fas 3 ifrågasätter starkt ert handlande, och det enda ni kan göra för att återfå det förtroende hos dem, som ni bränner i båda ändar, är att stoppa Fas 3, skriver gruppen bland annat. Surfa till namninsamling.se för mer info och för att skriva under.

Underdomäner

Du är just nu på underdomänen www.mkforlag.com. Det finns för närvarande fyra underdomäner till mkforlag.com:

eng.mkforlag.com med artiklar om datorer i allmänhet, publicering av webbsidor och datorspråken HTML, CSS och C#, med böcker, med bilder och med länkar till webbsidor jag ger minst(!) 5 poäng på en femgradig skala. Texten är på engelska.

ordbok.mkforlag.com, där man kan hämta windowsprogrammet MK Förlags ordbok och läsa webbversionen av ordboken. MK Förlags ordbok är ännu under utveckling. Texten är på svenska.

software.mkforlag.com, där jag publicerar program för Windows. Texten är på engelska.

www.mkforlag.com är huvuddomänen med bilder, med böcker, med länkar till webbsidor jag ger minst(!) 5 poäng på en femgradig skala och med läromedel för elever på grundskolans senare år. Texten är på svenska.


Vill du kommentera den här sidan eller någon annan sida? Använd kontaktformuläret. Skriv titeln på sidan du vill kommentera och din kommentar i fältet Meddelande.